NISSAN MICRA

MARADJUNK KAPCSOLATBAN! Help: A Nissan Motor (GB) Ltd ezeket az adatokat (és minden egyéb információt, amely időről időre tudomására jut Önről) a jövőben a következő célokra fogja felhasználni: (I.) hogy információval lássa el Önt azokról a termékekről és szolgáltatásokról, amelyek Önt érdekelhetik, (II.) piackutatási célokra és (III.) hogy szerződés alapján termékeket és szolgáltatásokat biztosítson az Ön számára. A Nissan Motor (GB) Ltd ezeket az adatokat elérhetővé teszi a Nissan márkakereskedők és a Nissan csoportba tartozó más cégek számára, illetve a fenti célokra egyéb vállalatok számára is.

Kérésének elküldésével beleegyezik abba, hogy a Nissan Sales Central & Eastern Europe Kft. kapcsolatba lépjen Önnel.

FOLLOW ON

NISSAN MICRA
KIVÉTELES TECHNOLÓGIA.
PONT AKKOR, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ.

Új, lendületes formaterv, továbbfejlesztett, minőségi utastér és hasznos funkciók teljes tárháza

Kezdő listaár:

2 885 000 Ft Help: Az itt közölt adatok és árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A Nissan fenntartja a jogot, az itt közölt adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árak megerősítéséért lépjen kapcsolatba a helyi hivatalos márkakereskedővel. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu A megjelölt felszerelés választható lehet. Bőrülések (bőr és más anyag kombinációja egyes helyeken a technológiai korlátok miatt). A képek illusztrációk.

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem meghatározott modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.Előfordulhat, hogy a képeken megjelenő felszereltség nem érhető el, vagy csak adott modellekre korlátozódik.