KIVÉTELES TECHNOLÓGIA. PONT AKKOR, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ.

INNOVATÍV. VÁROSI. OKOS.

A Nissan városi autóinak kínálata

NISSAN VÁROSI MODELLEK KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSSAL

Nissan Micra, kis városi autó

NISSAN MICRA

Már

2 595 000 Ft-tól

(1)

A Nissan Micra a stílus megtartásával ötvözi a városi és intelligens jellemzőket, ezáltal könnyű és elegáns vezetést biztosít.

Nissan Note, mini családi autó

NISSAN NOTE

Már

2 990 000 Ft-tól

(1)

Egy praktikus és szórakoztató városi autó. A hatékonyság feláldozása nélkül élvezheti az utazást a Nissan Note révén.

Nissan Pulsar, ferdehátú autó

NISSAN PULSAR

Már

4 205 000 Ft-tól

(1)

Vezesse magabiztosan a Nissan Pulsart: egy biztonságos, tágas városi autó, mely ismeri az utcákat.

*A kép illusztráció. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu. Kombinált üzemanyagfogyasztás: Note: 3,5-5,1 l/ 100 km, Micra: 4,3-5,4 l/ 100 km, Pulsar: 3.6 - 5.9 l/ 100 km, kombinált CO2-kibocsátás: Note: 90-119 g/km, Micra: 99-125 g/km, Pulsar: 94 - 138 g/km. Az itt közölt adatok és árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A Nissan fenntartja a jogot az itt közölt adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árak megerősítéséért lépjen kapcsolatba a helyi hivatalos márkakereskedővel. Nissan Sales CEE Kft., Infopark sétány 3/B, 1117 Budapest, Tel : 06 80 333 888.

INNOVÁCIÓK AZ UTASTÉRBEN

A Nissan innovatív technológiáinak köszönhetően okosan, biztonságosan vezethet, folyamatos kapcsolatban maradhat, így a legtöbbet hozhatja ki városi autójából.

360 fokos parkolókamera-rendszer**

Tökéletesen ráláthat környezetére a 5.8''-os kijelzőn megjelenő 360°-os felülnézeti kép révén.

Holttér-figyelés**

Városi autója mindig vigyáz Önre, és figyelmezteti, ha valami a holttérben van.

Parkolóhelymérő-rendszer**

Már nem kell rettegnie a parkolásnál - a Nissan parkolóhely felmérő technológiája gondtalan parkolást biztosít.

NissanConnect technológia

NissanConnect**

Az intuitív fedélzeti NissanConnect technológiának köszönhetően folyamatos az információáramlás, a kapcsolattartás és a szórakozás is.

Automata vészfékező rendszer**

Az ütközés veszélyére figyelmeztető és vészfékező rendszereknek köszönhetően a fárasztó utazásokon is nyugodt lehet.

**A fenti jellemzők csak adott termékeknél érhetők el. A további részletekért kérjük, keresse fel az adott termékoldalt.

KERESSE MEG A HELYI NISSAN-KERESKEDŐT!

[1] A Nissan folyamatosan törekszik termékeinek korszerűsítésére, ez okból az oldalon található bármely információ változhat. Az oldalon található specifikációk, modellek, árak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, és a megtekintés időpontjában lehet, hogy már nem időszerűek. A legfrissebb információkért, valamint a specifikációk és az árak megerősítéséért, kérjük lépjen kapcsolatba a helyi Hivatalos Márkakereskedővel, illetve amennyiben Ön flotta ügyfelünk, akkor a flottavezetővel. Az alkalmazott műszaki megoldások miatt az internetes oldalon bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől.