JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE

 Új Nissan NOTE

ÖN EZT A MODELLT VÁLASZTOTTA TESZTVEZETÉSRE:
ÚJ NISSAN NOTE

Az Ön jelentkezése a tesztvezetésre majdnem készen van. Már csak néhány részletre van szükség, hogy véglegesítsük kérését.
Az űrlap elküldését követően egy e-mail üzenetben megerősítést küldünk a kérésről és ügyfélszolgálati munkatársunk 48 órán belül felkeresi, hogy véglegesítsen Önnel egy időpontot.

AZ ÖN ADATAI
*
ÖN NISSAN TULAJDONOS? *
AZ ÖN CÍME
AZ ÖN NISSAN MÁRKAKERESKEDŐJE

ADJON MEG EGY HELYET ÉS KERESSE MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI NISSAN MÁRKAKERESKEDŐT

OK
Válasszon egy NISSAN márkakereskedőt a listából vagy kattintson a térképre

 

Válasszon egy NISSAN márkakereskedőt a listából vagy kattintson a térképre

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Kijelentem, hogy a Jogi Rendelkezéseket elolvastam, különös tekintettel a Személyes adatokra vonatkozó rendelkezésekre, és ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy az általam itt megadott személyes adataimat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám) a Jogi Rendelkezésekben meghatározott célból és feltételek szerint kezeljék, valamint hogy a részemre a Nissan, illetve a Hivatalos Márkakereskedői és Márkaszervizei direkt marketing célból a Nissan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos reklámanyagokat, valamint elektronikus hirdetéseket küldjenek, és piackutatási célból megkeressenek. A jelen hozzájárulásom önkéntes, a Jogi Rendelkezésekben meghatározott részletes tájékoztatáson alapul, és visszavonásig érvényes. A fenti hozzájárulásomat visszavonni, illetve az adataim módosítását kérni a Jogi Rendelkezésekben meghatározottak szerint tudom.

*Kötelező mezők